Welkom

Welkom


Dag lieve dogtrekkertjes,

Pasen, het is weer zo ver, na een geslaagde Dagwandeling met zeer mooi weer en een schitterende locatie. Zetten we graag de inschrijvingen open voor ons volgende evenementje. Dit jaar nemen we een mooi stukje Limburg in beslag. Limburg is niet alleen een fiets-paradijs maar daar kan ook lekker gewandeld worden. Meeuwen-Gruitrode wordt dit jaar onze besteming. We hopen op het goede weer, natuurlijk mag het iets aangenamer zijn dan vorig jaar, maar ja liever de zon en wat warmer dan een heel weekend regenweer.

Dit jaar hebben we een nieuw systeem om de groepen te volgen en zal je de jeeps niet meer in beeld zien (aangezien er daar veel beschermd natuurgebied verboden is voor verkeer). Meer details krijg je te horen bij de briefing.


Onze Dogtrekking zal dit jaar weer zijn gewone gang gaan, dit wil zeggen vrijdag toe komen en zondag een lekkere pannekoek. Natuurlijk daar tussen met de nodige kilometers en al het lekkers om op jullie benen te blijven staan.

Wil je al meer weten, dan vind je (hier) meer info over de Dogtrekking zelf.


Vorige Editie waren de weergoden ons goed gezind, zelfs iets te goed met temperaturen boven de 30°C. Dit ten koste van onze trouwe viervoeters hun pootjes, er waren er heel wat met kussentjes die open lagen. Onze dierenarts raadt daarom aan om preventief de kussentjes in te smeren en niet enkel als het te laat is. Er bestaan een aantal producten die de kussentje kunnen versterken, maar dit moet dan wel een aantal weken op voorhand gebeuren en niet de dag zelf want dan is het te laat voor je trouwe vriend. Hier vind je de juiste producten, vergeet niet dat je eigen dierenarts nog altijd de beste oplossing kan geven voor je trouwe vriend. Zoals elke mens heeft elke hond ook zijn eigen karakteristieken en werkt niet elk middel juist bij eender welke hond. (Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze tip) Dus vraag zeker even aan je dierenarts wat zeker bij jou hond past.Bekijk zeker de foto’s van onze geweldige 10de Editie, die kan je hier terug vinden: ALGEMEEN.We willen onze trouwe deelnemers alvast bedanken voor hun aanwezigheid de afgelopen jaren. Jullie zijn de drijfkracht achter dit hele gebeuren.


Groetjes

Het Dogtrekking Team


Algemeen Evenementen Inschrijvingsformulier Kaartlezen Reglement Sponsors Contact

© Sirius Belgium Dogtrekking 2018                                               info@dogtrekking.be