Welkom

Welkom


Dag lieve dogtrekkertjes,

Pasen, het is weer zo ver, na een geslaagde Dagwandeling met zeer mooi weer en een schitterende locatie. Zetten we graag de inschrijvingen open voor ons volgende evenementje. Dit jaar nemen we een stukje van de provincie Namen in beslag.

Pondrôme (een klein dorpje nabij Beauraing) word dit jaar onze besteming. We hopen op het goede weer, liever de zon en wat warmer dan een heel weekend regenweer.

Sinds vorig jaar hebben we een nieuw systeem om de groepen te volgen en zal je de jeeps niet meer of minder in beeld zien. Meer details krijg je te horen bij de briefing.


Onze Dogtrekking zal dit jaar weer zijn gewone gang gaan, dit wil zeggen vrijdag toe komen en zondag een lekkere pannekoek. Natuurlijk daar tussen met de nodige kilometers en al het lekkers om op jullie benen te blijven staan.

Wil je al meer weten, dan vind je (hier) meer info over de Dogtrekking zelf.


Vorige Editie waren de weergoden ons goed gezind, zelfs iets te goed met temperaturen boven de 30°C. Dit ten koste van onze trouwe viervoeters hun pootjes, er waren er heel wat met kussentjes die open lagen. Onze dierenarts raadt daarom aan om preventief de kussentjes in te smeren en niet enkel als het te laat is. Er bestaan een aantal producten die de kussentjes kunnen versterken, maar dit moet dan wel een aantal weken op voorhand gebeuren en niet de dag zelf want dan is het te laat voor je trouwe vriend. Hier vind je de juiste producten, vergeet niet dat je eigen dierenarts nog altijd de beste oplossing kan geven voor je trouwe vriend. Zoals elke mens heeft elke hond ook zijn eigen karakteristieken en werkt niet elk middel juist bij eender welke hond. (Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze tip) Dus vraag zeker even aan je dierenarts wat zeker bij jou hond past.

Na zwaar overleg tijdens onze laatste vergaderingen hebben we besloten om het tarief aan te passen, aangezien alles duurder word, kunnen we niet anders dan €5 extra te rekenen. Vanaf nu zal het inschrijvingsgeld dan ook €70 bedragen/persoon en €5/hond.


Bekijk zeker de foto’s van onze geweldige 10de Editie, die kan je hier terug vinden: ALGEMEEN.We willen onze trouwe deelnemers alvast bedanken voor hun aanwezigheid de afgelopen jaren. Jullie zijn de drijfkracht achter dit hele gebeuren.


Groetjes

Het Dogtrekking Team


#Algemeen_2016_dagwand

© Sirius Belgium Dogtrekking 2018                                               info@dogtrekking.be

Algemeen Evenementen Inschrijvingsformulier Kaartlezen Reglement Sponsors Contact